URGENT

Els centres educatius de Palafolls celebren demà l’English Day

Compartiu aquesta història

Ja fa setmanes que les 2 escoles i l’Institut de Palafolls estan preparant diferents activitats per celebrar demà ll’English Day, una jornada festiva en la que es vol evidenciar la importància i la utilitat de l’anglès més enllà de les hores habituals de les classes d’aquesta matèria.

Ho han volgut fer conjuntament, pel que hi haurà activitats que es faran entre els 3 centres conjuntament i d’altres que es fan a cada centre educatiu.

Anna Miranda, cap d’estudis de Les Ferreries, explica la unió dels 3 centres educatius palafollencs per impulsar aquesta iniciativa i detalla les activitats previstes des d’aquest centre de primària, que inclouen jocs, cançons i gimcanes.

Mas Prats també es suma a l’English Day amb diferents tallers en anglès al matí i la visualització de diferents audiovisuals com ara pel·lícules o sèries en angles. Ho explica Rebeca Gómez, directora del centre.

Els estudiants més grans, els de l’Institut de La Font del Ferro de Palafolls, també col·laboren en aquesta jornada i ho faran organitzant jocs pels alumnes de primària, però també els alumnes de l’ESO han preparat un programa de ràdio, integrament en anglès, que s’emetrà demà a les 2 del migdia per Ràdio Palafolls. Ho explica la Montse Casado, coordinadora pedagògica de l’Institut de Palafolls.

El programa combina anuncis de productes i establiments inventats, cançons i  també endevinalles en anglès i hi ha participat més d’una 40a d’alumnes des de 1r i fins a 4t d’ESO.

Més enllà de l’English Day, els centres educatius potencien l’ús de l’anglès amb diferents activitats durant l’any, com ara la cantata de nadales en anglès o diferents activitats en aquest idioma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics