URGENT

S’obre el període per sol·licitar les ajudes pel menjador escolar

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme obre avui dimecres el període per poder demanar ajudes pel menjador escolar de cara al proper curs 2018-2019.

Les ajudes tenen per objectiu afavorir l’escolarització dels alumnes d’educació infantil de segon cicle, de primària i també de secundària, i que no poden disposar del servei de menjador escolar de forma gratuïta.

Tot i que el servei l’ofereix el Consell Comarcal, les sol·licituds s’han de realitzar a través de l’Àrea de Serveis Socials del municipi on estiguin empadronats els alumnes, on s’ha de lliurar els impresos pertinents, disponibles al web del consistori, www.palafolls.cat, i també al del CCM, www.ccmaresme.cat, en horari de matins, de 9 del matí a 2 del migdia.

Ho explica Judit Puig, membre de lÀrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Per poder accedir a aquesta ajuda, cal reunir diverses condicions, com per exemple estar matriculat en un centre educatiu públic del Maresme, no tenir dret al servei de menjador amb caràcter preceptiu i, per tant, gratuït, i tampoc estar en acolliment residencial, entre d’altres requisits.

El període de sol·licituds s’obre demà dimecres i s’allargarà fins el proper divendres 8 de juny.

Ara fa un any, un total de 153 famílies van sol·licitar ajudes pel menjador escolar al municipi, un centenar de les quals van ser aprovades i adjudicades.

La majoria de les sol·licituds que van ser denegades superaven els llindars màxims de la renda i d’altres àmbits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics