URGENT

Xoca amb dos vehicles estacionats i fuig multiplicant gairebé per 5 la taxa d’alcoholèmia

Compartiu aquesta història

L’alcohol ha tornat a estar darrere d’un nou accident a Palafolls.

Segons ha informat la Policia Local de Palafolls, els fets han tingut lloc aquesta passada nit la urbanització de Mas Reixach, quan passaven pocs minuts de les 12.

Uns veïns han alertat als agents de la Policia Local després de sentir un fort cop al carrer. En arribar, els agents dels cos han pogut comprovar que hi havia dos vehicles estacionats que havien estat malmesos per un tercer vehicle que no es trobava al lloc.

Arran d’això, la Policia Local de Palafolls ha demanat la col·laboració del cos local de Tordera, cosa que ha ajudat a localitzar el conductor fugat en un dels camins del terme municipal veí.

Ho explica el caporal de la Policia Local de Palafolls, Josep Lluís Moreno.

Un cop identificat, a l’home se li ha practicat una prova d’alcoholèmia, amb un resultat de positiu de 1,20 mg/l d’aire expirat, superant gairebé fins a 5 vegades la taxa permesa, per la qual cosa s’han instruït les diligències penals pertinents.

Segons dades de la Policia Local, a Palafolls es produeix de mitjana un accident de trànsit cada dos dies, essent els mesos d’estiu el període de l’any amb més casos, i l’agost el mes de l’any amb un total de 20 accidents registrats.

 

Foto: Policia Local de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics