El Júnior Femení guanya i els cadets continuen intractables

La jornada del bàsquet d’aquest passat cap de setmana ha deixat victòries per l’equip del júnior femení nivell B del CB Palafolls, i també dels cadets, que continuen amb la seva ratxa de victòries.

Qui no va tenir tanta fortuna va ser el Sots-25 masculí, que va caure per només 3 punts de diferència contra l’Hostalric, 69 a 72. El partit va començar amb un primer quart favorable als palafollencs, que van perdre el domini abans d’arribar al descans, amb un resultat de 36 a 45.

L’equip va acostar-se al rival a la segona meitat de partit, però la lluita no va ser suficient i l’enfrontament va acabar amb victòria pels visitants.

El Júnior Femení sí que va obtenir la victòria en el seu partit d’aquest dissabte, que disputava a casa del Llançà, per un resultat de 59 a 65. Les palafollenques van saber capgirar el partit a partir de la segona meitat, després d’un primer temps que acabava amb domini local del marcador.

El tercer quart, el panorama es va tornar favorable a l’equip palafollenc, que guanyava de dos, i que va acabar eixamplant diferències fins al resultat final de 59 a 65.

Qui també va guanyar aquest cap de setmana van ser els dos equips del cadet, groc i negre, que jugaven tots dos partits a casa i que continuen intractables.

L’equip groc va imposar-se al CB Vic per 57 a 45, mentre que el negre ho va fer amb encara més autoritat contra el Canet, en el seu cas per un resultat de 60 a 34.

Per la seva banda, l’equip infantil va perdre a casa del líder, el Palamós, en el partit disputat dissabte , per un dolorós resultat de 71 a 21 favorable als locals.