URGENT

Blanes s’emplena de flors amb una campanya per potenciar el segell “Blanes Vila Florida”

Compartiu aquesta història

Molts aparadors i accessos de comerços de Blanes s’han engalanat des de finals d’aquesta setmana passada. Es tracta d’una campanya impulsada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, i que es presenta amb el lema ‘Comerç Florit, Comerç Viu’.

L’objectiu de la campanya és potenciar el distintiu de ‘Blanes Vila Florida’, un guardó que la ciutat va obtenir l’any 2016 a través de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. La campanya s’ha d’allargar fins a principis del proper mes, el diumenge dia 3 de juny, coincidint amb les Catifes de Corpus que es fan al centre del municipi.

Abans de començar aquesta campanya, els comerciants pariticipants han rebut un curs d’aparadorisme floral, i durant aquestes setmanes s’han estat treballant diverses propostes per engalanar els comerços.

En total s’hi ha afegit més d’un centenar els comerços i botigues, entre botigues de roba, òptiques, bars i cafeteries, entre d’altres, que s’han convertit aquests dies en espais plens de motius florals.

La campanya “Comerç Florit, Comerç Viu” s’emmarca dins l’eslògan genèric de l’ABBC ‘Fem Comerç, Fem Blanes’, i s’han organitzat diverses accions que s’allargaran fins a principis de la temporada d’estiu.

La propera tindrà lloc el dissabte 9 de juny, amb una nova edició del “Venem a la Fresca”, així com la desfilada de moda al carrer “Aparadors en Viu”.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics