URGENT

Una dècada d’activitats al Casal de Joves de Tordera

Compartiu aquesta història

El Casal de Joves del d’aquest municipi veí està de celebració aquest cap de setmana. Concretament, bufa les espelmes del seu 10è aniversari, i ho fa demà dissabte amb una jornada carregada de música al municipi.

Tot plegat tindrà lloc a la plaça de l’Església, on a partir de les 5 de la tarda començaran les actuacions per celebrar els 10 anys d’activitat del casal.

L’organització ha volgut que aquesta celebració fos especial i que inclogués a les persones que són usuàries i que participen de l’activitat del dia a dia de l’entitat, com són per exemple els grups que utilitzen els bucs d’assaig que s’ofereixen.

Així, a partir de les 5 i fins a les 8 del vespre, les actuacions les faran 6 grups de música, els joves d’un taller de cant i un grup de noies de dansa.

Carme López, tècnica del Casal de Joves de Tordera, explica que la celebració congregarà grups tant novells com veterans, alguns d’ells vinculats amb el Casal des dels seus inicis.

Precisament, a partir de les 11 serà el torn dels Free Kiss i després del grup de versions de La Banda del Coche Rojo, que tancaran l’aniversari.

Tot i que els organitzadors han volgut centrar la celebració dels 10 anys sobretot en la jornada de demà, on tenen preparada una sorpresa, també han commemorat l’aniversari amb una exposició a la Fira del Ram, entre d’altres activitats.

Tots els concerts de demà dissabte són de caràcter gratuït i oberts a tothom.

El Casal de Joves de Tordera ofereix durant tot l’any serveis com els bucs d’assajos musicals, tallers, cursos i també el punt d’informació juvenil, amb assessorament sobre el carnet d’estudiant internacional, carnet d’alberguista i altres tipus d’assesorament juvenil.

 

Foto: Ràdio Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics