URGENT

Contes infantils i solidaris per l’Aruna

Compartiu aquesta història

Demà dissabte, a la glorieta del doctor Torner, se celebrarà una sessió de narració de contes solidària en benefici de l’Aruna, una nena de 3 anys i mig que pateix el Síndrome de West, una malaltia de caràcter minoritari.

La sessió començarà a les 5 de la tarda, i anirà a càrrec de la Lídia Masó, il·lustradora i narradora de contes. Aquella mateixa tarda es farà un berenar, que servirà per recaptar fons per lluitar contra la malaltia de l’Aruna.

L’Aruna té diagnosticada epilèpsia i un retard en psicomotor, i ara la seva família lluita perquè pugui aprendre a caminar i a parlar, i poder així millorar la seva qualitat de vida.

La seva mare, l’Alba Agell, ha explicat a aquesta emissora de quina manera han d’afrontar actualment aquesta malaltia durant el dia a dia i quines són les teràpies que ara mateix estan duent a terme.

Pel fet de tractar-se d’una malaltia minoritària, els pares de l’Aruna no tenen constància d’altres casos a Catalunya, si bé coneixen un altre cas d’una família de Mallorca.

La seva filla, una mica més gran l’Aruna, també ha passat pels diversos processos i teràpies que ella, però ara ja no té accés públic a aquests recursos.

Per recaptar fons i ajudar en les teràpies que necessita l’Aruna i també la compra de material, els seus pares han impulsat una plataforma de teaming, una eina en xarxa que permet fer donacions a causes socials amb l’aportació d’1 euro al mes.

 

Foto: Teaming “La felicitat de l’Aruna”

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics