URGENT

Segueixen amb èxit les revisions oculars a Palafolls

Compartiu aquesta història

Fins demà divendres, Palafolls continua acollint les revisions de prevenció del glaucoma i la degeneració macular al Fòrum Palatiolo.

Des de dilluns, en aquesta plaça s’hi ha instal·lat una unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic Tres Torres, que per segon any assisteix al municipi per dur a terme revisions de caràcter gratuït a la ciutadania per prevenir aquest tipus d’afectacions oculars.

L’any passat, la campanya es va fer durant 2 dies, amb un total de 50 revisions, i aquest any el servei s’ha ampliat fins a les 125 en total, amb revisions des d’aquest dilluns i fins demà divendres.

Segons han explicat des de l’institut, fins avui dijous s’han ocupat totes les cites disponibles -25 per dia-, i de cara a demà encara hi ha la possibilitat de demanar cita en horari de matins.

Fermí Bartolí és tècnic de prevenció de la Unitat de l’Institut Tres Torres instal·lada al Fòrum Palatiolo.

Fins a dia d’avui, d’entre el gairebé centenar de persones que s’han fer la revisió la campanya ha servit per diagnosticar dos casos de pressió alta i també un cas de possible degeneració macular, que han estat redirigits als seus metges de capçalera per fer les proves pertinents.

Serà a partir de dilluns, un cop finalitzada la campanya, que es tindran els resultats definitius de la campanya d’aquest any.

La campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular és una de les activitats emmarcades dins de la setmana de la salut de Palafolls, que va arrencar dilluns.

Ahir dimecres el local jove de Can Batlle va fer una caminada i posteriorment un taller de batuts, i de cara a dissabte se celebrarà la Fira 8h Saludables, organitzada per l’ACEP.

Finalment, la caminada a la platja que s’havia de celebrar diumenge, organitzada per l’Associació de Dones i l’àrea de Serveis Socials, s’ha ajornat pel proper 30 de maig, i servirà per tancar els actes d’aquesta Setmana de la Salut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics