radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Queixes a Malgrat per l’eliminació d’aparcaments al nou passeig marítim

Queixes a Malgrat per l’eliminació d’aparcaments al nou passeig marítim

COMPARTEIX-HO
, / 1620 0

El projecte de remodelació del Passeig Marítim de Malgrat de Mar preveu eliminar l’actual zona d’aparcament. Aquest fet no ha passat desapercebut per als veïns de la zona, que ja han expressat les seves queixes. Alguns, fins i tot, han acusat el govern local de prioritzar els interessos turístics a les necessitats de les persones que viuen en aquest punt del municipi.

La regidora d’Urbanisme ha entomat les queixes dels veïns indicant-los que el nou passeig es convertirà en un espai “per poder-lo gaudir tant els turistes com els veïns del municipi” i que la voluntat del consistori és crear “un espai lliure de cotxes”. En aquest sentit, Mireia Castellà ha assenyalat que s’hi incorporarà un carril de bicicletes i s’ampliarà la zona per a vianants.

Pel que fa a les zones d’aparcament, aquestes es traslladaran a l’avinguda Barcelona, on s’hi podrà deixar el cotxe a banda i banda del carrer.

A finals d’aquesta setmana, el govern local presentarà al veïns i veïnes de Malgrat de Mar el projecte del nou Passeig Marítim.