URGENT

300 persones ja s’han descarregat l’aplicació Viu Palafolls

Compartiu aquesta història

Just fa 3 mesos es presentava oficialment la nova aplicació per a dispositius mòbils de l’Ajuntament de Palafolls. En aquestes setmanes 300 persones ja s’han descarregat aquesta nou sistema de comunicació municipal que agilitza la informació del consistori  i ofereix opcions de comunicació d’incidències directament amb l’Ajuntament.

Per exemple és més fàcil fer gestions i tràmits amb l’Ajuntament. Aquesta setmana  des de l’aplicatiu mòbil es pot fer la preinscripció pel casal d’estiu, per l’escola de Música o pel FiSSures.

Una de les novetats més importants d’aquesta aplicació són els missatges directes a la ciutadania.

Les persones que tenen l’aplicatiu instal·lat al seu telèfon mòbil o a la seva tauleta, poden rebre alertes concretes del consistori. Es tracta d’alertes específiques que el consistori envia per recordar a la ciutadania aspectes importants, com dates claus, incidències greus o canvis d’última hora.

Es tracta d’un servei gratuït per aquells usuaris de la nova aplicació

Un altre servei que permet la nova aplicació és la comunicació d’incidències a la via pública. Així, des del dispositiu mòbil es pot comunicar a l’Ajuntament tota classe d’incidències al poble.

Així a través del mòbil es pot informar al consistori de fanals apagats, forats a la via pública, mobiliari trencat o problemes d’escombraries.

L’aplicació permet ajuntar fotografies a la denúncia i també geocalitza la incidència per tal que els operaris de l’Ajuntament puguin tramitar-la correctament.

De fet en aquests 3 mesos s’han rebut 53 incidències a través de l’aplicatiu, de les que ja s’han finalitzat i tancat 30. La majoria de les incidències detectades pels ciutadans tenen a veure amb l’enllumenat públic.

3 de cada 4 descarregues de l’aplicació Viure Palafolls és per a dispositius Android, mentre que només el 30% són per a aparells amb sistema operatiu d’Apple, ja que l’aplicació, que és gratuïta, està disponible per a totes dues plataformes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics