URGENT

El sènior masculí i els cadets s’imposen i la resta d’equips cauen en els seus partits

Compartiu aquesta història

Cap de setmana de mals resultats per la majoria dels principals equips del CB Palafolls. En aquest última jornada, només l’equip del sènior masculí i els dos equips del cadet van aconseguir endur-se la victòria.

L’equip del senior va guanyar còmodament el Sant Julià de Ramis a casa, amb un resultat de 62 a 52 que li permet col·locar-se en 5a posició.

El partit van dominar-lo en tot moment els palafollencs, que arribaven a aconseguir una diferència de 13 punts al final del 3r quart, i que al final acabaria convertint-se en 10 punts de marge que els permetrien obtenir la victòria.

Justament, el Sant Julià de Ramis era el mateix rival contra qui s’enfrontava el sènior femení, tot i que en aquest cas el partit va acabar amb derrota palafollenca.

L’equip femení, que també jugava a la Figuerassa aquest diumenge, va caure per 36 a 53 contra l’equip gironí en un partit que va estar dominat en tot moment per les visitants.

Per la seva banda, el sots 25 també va ser un dels equips derrotats aquest cap de setmana. En el seu cas va perdre a casa del Caldes per 68 a 60, un rival que es considerava dels més assequibles però que no va posar les coses fàcils a l’equip visitant, que finalment va acabar caient.

Tot i que el partit va començar bé pels palafollencs, amb un primer quart favorable de 7 a 17, el Caldes va aconseguir remuntar pel 2n quart. L’equip va intentar mantenir-se en la lluita a la segona meitat del partit, però el desencert i les expulsions van acabar decantant el partit per l’equip local.

En l’àmbit dels júniors, l’equip femení va caure de manera molt dolorosa pe un sol punt de diferència, 61 a 60, a casa del líder, el Montessori-Palau.

El partit va ser especialment disputat, ja que va començar amb un primer quart de 22 a 10 favorable a les locals però de seguida va capgirar-se 32 a 33 favorable a les palafollenques al segons quart, mantenint avantatge en el tecer període amb un resultat de 43 a 47.

L’últim quart, però, va servir perquè el Montessori aconseguís remuntar i situar-se per davant al marcador, només per un sol punt, i que els permetria endur-se la victòria final.

El junior masculí també va perdre a Girona, en el seu cas contra el Fontajau, per 52 a 41, i els cadets, com ja comença a ser habitual, van tornar a guanyar els seus respectius partits. El groc ho va fer davant del Canovelles a domicili amb un resultat de 52 a 64, i el negre va imposar-se amb autoritat davant de l’Arenys amb un marcador de 32 a 62.