URGENT

60 multes per excés de velocitat en l’última campanya

Compartiu aquesta història

El cos local de seguretat va iniciar fa 15 dies una nova campanya  de control de velocitat  en diferents punts del nostre municipi per caçar els vehicles que circulen per sobre de la velocitat permesa.

El radar s’ha col·locat en diferents punts del poble i en diferents franges horàries i segons ha informat la policia s’han tramitat una 60a de denúncies a conductors que sobrepassaven els 50 km/h, que és genèricament el màxim permès.

La xifra d’infractors, però, és més alta, però no totes les fotografies del radar són suficientment nítides per poder  cursar la denúncia corresponent.

Sigui com sigui la xifra de denuncies és molt inferior a les 260 multes cursades en la campanya de control de velocitat de mitjans de març.

Justament el cap de la Policia, Miguel Angel Marín, destaca aquesta rebaixa del nombre  de sancions entre les dues campanyes.

Segons explica la Policia Local aquestes campanyes de control de velocitat  pretenen conscienciar de la necessitat de rebaixar la velocitat en el casc urbà i cenyir-se a la normativa.

Segons les dades del cos local de seguretat rere els accidents de trànsit del nostre municipi, en la majoria de casos,  sempre hi ha un excés de velocitat o una distracció i és per això que en els últims mesos s’han incrementat les campanyes de controls de velocitat a través de radar.

Unes campanyes que, habitualment, són anunciades a través de les xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics