URGENT

“Sant Jordi contra el Drac de la Fam” recull uns 1800kg d’aliments

Compartiu aquesta història

Entre les desenes de parades de llibres i roses d’aquest Sant Jordi a Palafolls n’hi havia unes de solidàries que recollien aliments a canvi de roses. Una campanya solidària nascuda des de la societat civil i que volia aprofitar la tirada del St Jordi per dur a terme aquesta campanya de recollida d’aliments.

Entre les diferents parades instal·lades, la iniciativa ha arribat a recollir més de 1800 quilos de tota classe d’aliments de llarga durada que ja s’han lliurat al banc dels aliments de Malgrat i Palafolls.

En declaracions a aquesta emissora, Miguel Moreno, un dels impulsors de la iniciativa, ha explicat que estan molt satisfets amb la iniciativa, i que no s’esperaven que tingués tant d’èxit.

En aquest sentit, destaca que ha estat molt important la implicació tant de la ciutadania, entitats i institucions per poder garantir l’èxit de la iniciativa.

La intenció d’aquest projecte, tal i com explica Moreno, és repetir-lo cada any, i que sigui d’una manera combinada amb altres iniciatives amb el mateix objectiu com, per exemple, el Gran Recapte d’Aliments que es fa a finals d’any.

Fent el recapte per Sant Jordi, segons Moreno, s’aconsegueix mantenir la implicació solidària de la gent en aquest tipus d’iniciatives.

Ara, tots els productes donats per la ciutadania seran lliurats a les famílies que atén el banc dels aliments que comparteixen aquests dos municipis i que dóna atenció a les persones més desfavorides.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics