URGENT

Malgrat ja té gairebé a punt la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà

Compartiu aquesta història

Des d’aquest passat dilluns, diversos serveis del consistori a la ciutadania tornen a oferir-se des de l’edifici de l’Ajuntament malgratenc, al carrer del Carme número 30.

Durant aquests darrers 3 mesos, serveis com el registre, el padró, el cadastre i els serveis econòmics, entre d’altres, s’havien estat oferint just davant del consistori, en un local habilitat per aquestes funcions de manera provisional.

El motiu eren les obres de remodelació de la casa consistorial per poder crear la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà, un espai que ha de permetre millorar tots els serveis que fins ara s’oferien, i permetre que s’agilitzin els tràmits.

Tot i que les obres ja han finalitzat, ara falta acabar de dur a terme la formació per al personal que treballarà en aquesta nova oficina.

Ho explica Ramir Roger, regidor de Participació i Atenció Ciutadana a l’Ajuntament de Malgrat.

Tot i que les obres ja han acabat i els serveis s’han tornat a ubicar a l’emplaçament original, el regidor destaca que el govern no s’ha marcat cap data concreta per inaugurar la nova oficina.

En aquest sentit, remarca que primer volen acabar de completar la formació del personal, i que a mitjà o llarg termini la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà pugui oferir bona part dels serveis que es donen a d’altres espais del consistori.

A falta d’una data concreta, el consistori malgratenc preveu que les noves instal·lacions es puguin inaugurar en unes setmanes.

El cost d’aquestes obres de remodelació, que han durat uns 3 mesos, ha estat de 50.000 euros.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics