radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Nova campanya de controls de velocitat a Palafolls

Nova campanya de controls de velocitat a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 1140 0

Ho ha anunciat la Policia Local de Palafolls a través del seu perfil públic al Facebook.

Durant aquesta setmana el cos local de seguretat està fent una nova campanya de controls de velocitat. Això implica que la Policia Local està realitzant controls amb el radar per tal d’enxampar els qui circulen per sobre dels límits de velocitat permesos.

Segons ha explicat a aquesta emissora Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, la campanya d’aquest abril es fa per conscienciar als conductors, després d’haver detectat que una de les principals causes d’accidents al nostre municipi és, precisament, l’excés de velocitat.

En l’última campanya,  realitzada a mitjans de març, el radar es va posar bàsicament en dos punts viaris del nostre municipi. Un a la carretera d’accés a la Costa Brava al seu pas per Palafolls i l’altre al Polígon d’en Puigverd, tot i que aquella campanya es va fer conjuntament amb els Mossos d’Esquadra i l’actual l’impulsa només el cos de seguretat local.

En només 3 dies de controls es va detectar centenars de conductors que circulaven per sobre de la velocitat permesa i es van tramitar 260 sancions i moltes d’elles per anar per sobre dels 80 i fins i tot els 100 km/h en trams on la velocitat màxima està marcada a 50.

Marín destaca que, tot i que es creia que amb l’entrada en vigor del permís per punts els conductors cometrien menys infraccions per excés de velocitat, les dades demostren tot el contrari.

Tot i que han avisat sobre l’inici de la campanya de control de velocitat, la Policia no ha informat  ni de les hores ni tampoc dels espais on s’instal·larà els radars durant aquesta setmana, tot i que sí que ha aclarit que s’està duent a terme des d’aquest passat dilluns i fins aquest proper diumenge.

Habitualment el cos local va variant els emplaçaments i les hores d’instal·lació del radar per donar el màxim de cobertura al control.

Fins avui, segons ha informat la Policia, en aquests controls s’han interposat una setantena de multes.