URGENT

Un ferit greu en un accident a la carretera de la Costa Brava

Compartiu aquesta història

Pels volts de les 20:45h d’ahir dimarts es va produir un accident a la carretera d’accés a la Costa Brava, la B-682, al seu pas per Palafolls.

Segons ha explicat la Policia Local del nostre municipi, el sinistre, amb un sol vehicle implicat, va deixar un ferit greu, després que el cotxe sortís de la via, que actualment es troba sense pintar, i xoqués contra un senyal de trànsit.

Ara s’estudien les causes de l’accident i s’estan confeccionant les diligències judicials. Ho explica Josep Lluís Moreno, caporal de la Policia Local de Palafolls.

Precisament, segons ha pogut saber aquesta emissora avui dimecres, la Generalitat dóna per acabades les tasques de reasfaltat d’aquesta carretera al seu pas per Palafolls, i a la vegada ha anunciat que en els propers dies es duran a terme els treballs de repintar la via.

Aquest accident, però, no és l’única incidència a la qual han hagut de fer front els agents aquestes últimes hores, ja que pels volts de la 1 de la matinada, agents del torn de nit van rebre un avís d’un robatori en dos habitatges del municipi.

L’alerta la van donar els mateixos veïns d’un dels domicilis, que van trucar a la Policia alertant que l’individu havia fugit.

El presumpte lladre, un jove veí de Palafolls, va ser detingut pels agents del cos local i també pels Mossos d’Esquadra.

Dues hores més tard, al barri de Sant Lluís es produïa un incendi en un contenidor situat entre els carrers Narcís Monturiol i Sant Miquel, que també va acabar afectant a un cotxe que es trobava estacionat just al costat.

Tot i que els agents van intervenir-hi amb els extintors de què disposen al seu vehicle patrulla, va caldre la intervenció del cos de bombers per poder extingir el foc.

L’incendi va poder ser apagat amb èxit pels Bombers, i a hores d’ara ja s’han retirat les restes i netejat la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics