L’Amateur A que perd contra el líder

Aquest dissabte a la tarda al Palastàdium, l’equip de segona catalana del club palafollenc va caure derrotat davant del líder de la lliga, el Girona, contra qui van perdre per 0 a 5.

Durant la primera part, el partit només va veure un gol el marcador, que van marcar els visitants al minut 11. A la represa, el Girona va continuar amb la seva feina i va acabar marcant 4 gols més, que van acabar de situar el 0 a 5 final al marcador.

Amb aquesta derrota, la 3a consecutiva aquest mes d’abril, l’equip de l’amateur A té cada cop més a prop el descens a tercera, ja que continua situat en última posició amb 16 punts, lluny dels equips situats fora de perill.

En el cas del cadet, l’equip va caure davant del Sant Celoni, també al Palastàdium, per 0 a 2, un resultat amb el qual es va arribar al descans però que mantenir-se igual a la segona part del partit.

Amb aquesta derrota, el Cadet perd la 3a posició que ocupava i ara és quart amb 42 punts, dos punts per sota del Vidreres, actual tercer classificat.

En futbol sala, la jornada tampoc va ser massa positiva per l’equip de t3ecera divisió del San Luis, que queia derrotat davant de l’Hostalric per 3 a 8, mentre que l’equip de primera divisió infantil va perdre també diumenge a casa contra el Badalona Futsal Iris per 1 a 2.

L’equip infantil de la tercera divisió, per la seva banda, tampoc va trobar la victòria aquest cap de setmana i va perdre contra el Vidreres per 3 a 2.