Les entitats aprofiten el Sant Jordi per donar-se a conèixer i aconseguir fons

Imatge del Sant Jordi de 2018 a Palafolls. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Són moltes les entitats que aprofiten el Sant Jordi  per sortir i muntar una parada de venda de roses. Es una bona manera d’aconseguir finançament per a les seves activitats habituals.

Avui a la plaça del Forum Palatiolo hi podem trobar parades de l’Associació dels Amics dels Animals de Palafolls. És una entitat que no es perd mai la cita del St Jordi, on venen roses, però també tota classe de merxandatge  i material. Els diners que aconsegueixen es destinen a la tasca habitual de l’entitat, ho explica la Isabel, responsable de la parada dels amics dels animals.

També hi ha l’AMPA d l’Escola de Les Ferreries que venen roses, llibres i roses fetes de globus verds i vermells. Els diners aconseguits serviran per finançar les diferents iniciatives que fa l’entitat. Ho explica l’Angela, de l’Ampa de l’escola.

L’institut de la Font del Ferro també té parada de roses al Fòrum Palatiolo. En aquest cas, els diners que s’aconseguiran són per poder pagar el viatge de final de curs de 4t de l’ESO. La Georgina, la Meri, la Núria i en Marc eren a la parada aquest matí.

També hi ha la Biblioteca de Palafolls, que ha muntat una parada amb la que donar-se a conèixer i promocionar les diferents activitats que es duen a terme en aquest equipament. També s’hi pot trobar retallables de Sant Jordi, punts de llibre i informació sobre les novetats literàries a l’equipament. Ho explica el director de la biblioteca, Josep Maria Simon.

En aquest cas, no es recullen diners, sinó simplement es fa presència i promocionar l’activitat habitual.

 

Foto: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics