URGENT

Miquel Abras tancarà demà la quarta edició del Singulars

Compartiu aquesta història

El cicle de concerts en acústic acaba demà la seva 4a edició amb un doble concert al casal d’avis de Palafolls. Serà un comiat d’alçada perque demà actuarà un dels caps de cartell d’enguany, Miquel Abras.

La nit començarà a quarts d’11 de la nit amb Mavica, el nom artístic de Marta Casanova, una jove de 24 anys nascuda a Cartagena, però que resideix a Londres  on estudia música mentre es prepara per gravar amb el seu grup el que ha de ser el seu primer treball discogràfic amb influències del folk i pop anglès. Ho explica en Xavier Sitjà, membre de Bang Cultura.

Just després de Mavica, arribarà el torn de Miquel Abras  que aterra al Singulars amb 6 treballs publicats i una sòlida trajectòria musical.

L’empordanès presentarà no només les cançons del seu últim treball, La vida en un sospir, sinò també repassarà els èxits de la seva carrera musical.

Tot i que Bang Cultura defuig de parlar de caps de cartell, la veritat és que Abras és un dels artistes més coneguts que visitarà el Singulars. Es nota també amb el nombre d’entrades venudes, que estan a punt d’esgotar-se i demà podrien penjar el cartell de localitat exhaurides.

De fet Bang Cultura tancarà demà el Singulars de la consolidació. Ho farà, a més, amb la millor assistència als seus cocnerts. Enguany hi ha ajudat el cartell amb noms consolidats com Abras, El Petit de Ca l’Eril o Cesc Freixas i propostes emergents com Marta Knight o Mavica.

Demà el concert serà al Casal d’Avis de Palafolls 2/4 d’11 de la nit  i les entrades es poden comprar a un preu de 5€.

 

Foto: musiquesdebutxaca.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics