URGENT

El govern de Blanes presentarà els pressupostos 2018 a la ciutadania aquest dimarts

Compartiu aquesta història

L’equip de govern de Blanes ha convocat aquest dimarts que ve una audiència pública a la sala de plens del consistori per informar a la ciutadania dels grans eixos del pressupost de 2018.

Una proposta que es portarà al ple ordinari del mes d’abril, que se celebrarà el següent dijous dia 26 i que, en cas d’aprovar-se,  es posaran a exposició pública.

Serà la quarta vegada que el consistori blanenc convoca una sessió informativa sobre els pressupostos, que sumen més de 53 milions d’euros, una quantitat que suposa un increment de despesa de 7,3 milions respecte del pressupost de l’any passat.

En l’àmbit dels impostos, el més destacat és la puja del 3% de l’IBI, mentre que en les taxes i preus públics l’increment general ha estat del 3%, un augment que s’estalvien la taxa d’aigua i clavegueram, que es mantindrà estable.

El que sí que s’incrementa és la taxa d’escombraries, que pujarà un 5%, la qual cosa contribuirà a finançar la implantació del nou sistema de recollida selectiva.

La presentació dels pressupostos es planteja en format entrevista amb el tinent d’alcalde d’Hisenda, Serveis Jurídics i Recursos Humans, Nicolás Laguna, que serà entrevistat per un periodista.

A través de la conversa s’aniran explicant els principals punts del pressupost 2018, i quan acabi cada bloc d’aquesta exposició-entrevista s’obrirà un torn perquè participi el públic de la sala.

L’Audiència Pública d’aquest proper dimarts s’emetrà en directe per Ràdio Blanes a partir 8 del vespre. Per altra banda, també es podrà seguir en directe l’emissió en vídeo per streaming a la pàgina web de l’Ajuntament de Blanes.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics