radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » El MiD acull una exposició de fotos de la tasca policial de l’any passat

El MiD acull una exposició de fotos de la tasca policial de l’any passat

COMPARTEIX-HO
, / 536 0

Moment de l’acte de divendres

Divendres es va fer la presentació pública de les memòries de la Policia Local de Palafolls. El sergent del cos va anar explicant als assistents les principals dades i resultats policials de l’any passat al nostre poble, com per exemple les hores de feina, el nombre de policies, les tasques dedicades a l’educació vial a les escoles, les multes d’estacionament interposades l’any passat, els accidents en vies públiques de Palafolls o les tasques fetes en atenció al ciutadà.

És la primera vegada que es fa un acte de presentació de les dades de la Policia Local al públic amb la voluntat d’acostar la tasca dels agents a la població. Una tasca que va més enllà de les sancions per estacionament o excés de velocitat, però que moltes vegades es simplifica o es desconeix.

Per això, i davant la bona acceptació de la presentació de divendres, el consistori  aposta per portar aquestes presentacions també als barris i urbanitzacions.

Un cop acabat l’acte es va servir un refrigeri al MiD coincidint amb la inauguració d’una petita exposició fotogràfica que recull també algunes de les actuacions policials durant l’any passat. L’exposició es podrà visitar fins a finals de mes a la sala d’exposicions del Música i Dansa.

L’acte de divendres també va servir per condecorar i reconèixer la tasca d’alguns dels agents de la Policia Local per les actuacions més destacades de l’any passat, com per exemple el decomís, conjuntament amb la Guardia Civil, de plantes de Marihuana i la detenció de varies persones, per la detenció del presumpte autor dels incendis provocats  l’estiu passat, o per l’actuació amb 3 menors que havien sostret material d’un local comercial de la població, lliurant els menors als seus pares i donant compte dels fets a fiscalia de menors.