URGENT

La Policia Local presenta demà la seva memòria d’actuacions del darrer any

Compartiu aquesta història

Serà en un acte obert al públic a la caserna de la plaça del Fòrum Palatiolo, i segons ja va avançar fa unes setmanes aquesta emissora, la intenció és fer també presentacions d’aquesta memòria als barris i urbanitzacions de la resta del municipi.

A la xerrada de demà el cos de seguretat local vol apropar i donar a conèixer la tasca que duu a terme dia a dia a Palafolls, que sovint la ciutadania desconeix.

En el cas dels barris i urbanitzacions, la intenció de la Policia és centrar el contingut de la xerrada en dades centrades en les característiques de la zona, com per exemple la zona verda d’estacionament a Sant Lluís o els problemes de velocitat i de trànsit a Sant Genís.

També s’exposaran dades relatives a l’accidentalitat i els controls de trànsit al municipi. Fa poc dies, us avançàvem que una de les més destacables és que a Palafolls es produeix un accident de trànsit pràcticament cada 48 hores, en molts casos amb l’alcohol com a protagonista.

També, ara fa un mes, la Policia realitzava controls de velocitat en diversos punts del municipi, i després de 3 jornades es van acabar registrant 260 denúncies per sobrepassar la velocitat màxima permesa, en alguns casos fins i tot doblant el límit establert.

Precisament, en els darrers dies, la Policia local ha continuat amb els controls de drogues i alcohol. Segons dades del cos, en els 30 vehicles sotmesos a les proves, 3 d’ells van donar positiu en drogues.

A la vegada, també es va produir un nou accident al municipi, on el conductor va donar positiu en alcohol i se li van instruir diligències penals per un delicte contra la seguretat del Trànsit.

La xerrada de demà començarà a les 7 del vespre a la sala polivalent de la Caserna del Fòrum Palatiolo, en un acte on també es lliuraran els guardons als agents pels serveis prestats durant el passat 2017. Al final de l’acte hi haurà també un refrigeri pels assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics