radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Concentració a Malgrat en suport dels independentistes detinguts ahir
, / 719 0 0

Concentració a Malgrat en suport dels independentistes detinguts ahir

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Concentració a Malgrat en suport dels independentistes detinguts ahir

Mostra de suport als CDR. Foto: elmalgratenc.cat

A les 7 del vespre d’ahir dimarts, desenes de persones es van concentrar a les portes de l’Ajuntament del municipi per donar suport als dos joves membres de La Forja Alt Maresme, que van ser detinguts i posats en llibertat en càrrecs per la concentració del dia 30 de gener al parc de la Ciutadella de Barcelona.

Els concentrats van llegir un manifest conjunt dels Comitès de Defensa de la República, i van lluir cartells amb el lema “Jo sóc CDR”.

Els dos joves, veïns de Malgrat, van ser detinguts el matí d’ahir dimarts pels Mossos d’Esquadra, després que fossin identificats el passat 30m de gener al parc de la Ciutadella de Barcelona, on participaven a la concentració convocada aquell dia pel ple d’investidura de Carles Puigdemont, que finalment no es va celebrar.

Als dos joves, que es van acollir al dret de no declarar i van ser posats en llibertat amb càrrecs, se’ls acusa de desordre públics i atemptat a l’autoritat, juntament amb 4 altres membres dels CDR’s que també van ser identificats aquell dia per intentar accedir al Parc de la Ciutadella, aquell dia blindat pel ple del Parlament.

A banda de les detencions de Malgrat, també es van produir altres detencions a la comarca, com va ser el cas d’Òrrius i Arenys de Mar.

L’operació de per detenir els joves es va fer després d’una investigació policial i sense cap ordre judicial, i va deixar en llibertat a tots els detinguts després que compareguessin davant de la policia.