radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Malgrat torna a sensibilitzar contra els excrements a la via pública

Malgrat torna a sensibilitzar contra els excrements a la via pública

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 620 0

El consistori malgratenc torna a posar en marxa aquesta setmana una campanya per sensibilitzar els propietaris de gossos de l’obligatorietat de recollir els excrements a la via pública.

“Recollim els excrements de gos: fem un Malgrat més net”, aquest és el lema de la campanya que s’allargarà fins el 3 de maig i que també vol evitar que els gossos orinin als espais públics, façanes o mobiliari urbà. En aquest sentit l’Ajuntament vol sensibilitzar per tal que els animals orinin als embornals i escocells dels arbres i després tirar-hi aigua.

La campanya inclou un reforç de la neteja de les zones més afectades pels excrements de gossos, però també un reforç  de la informació als ciutadans per recordar als propietaris de gossos de la seva obligació de recollir els excrements. Una obligació que en cas d’incompliment pot suposar  una sanció de 250 euros.

El consistori senyala quines són les zones més conflictives. Són àrees grans i obertes com  els aparcaments de sorra de l’antic camp de futbol, la zona d’estacionament que hi ha just al costat, però també la majoria de places del municipi. Tampoc s’escapen dels excrements de gossos els eixos comercials de l’av Mediterrània o el passeig de mar i les zones més properes a la platja, el camí de la Pomareda o l’avinguda dels pins.

Tot i que aquesta campanya es porta a terme periòdicament, el consistori destaca que darrerament s’ha detectat un increment de la presència d’excrements de gossos per carrers, places i parcs. Per això el govern local fa una crida al civisme i ha recordat que “entre tots hem de mantenir net el poble”.