URGENT

L’Ajuntament celebra avui ple ordinari amb 17 punts a l’ordre del dia

Compartiu aquesta història

Aquest vespre està prevista la celebració d’un nou ple ordinari a l’Ajuntament de Palafolls, que començarà a les 7 del vespre des de la sala de plens del consistori palafolenc.

Es preveu que sigui una sessió extensa, ja que l’ordre del dia compta amb un total de 17 punts, entre ells dues mocions presentades pel grup municipal d’ERC.

La primera d’elles és una moció en defensa de l’escola catalana i del model d’immersió lingüística. En aquesta moció, es demana el rebuig a la segregació dels infants per motiu lingüístic, així com també els “atacs que posin en perill la immersió lingüística a Catalunya”.

Es dóna el cas que fa 2 mesos ja es va aprovar una moció similar. A l’igual que al gener, aquest vespre es demana donar suport al model d’escola catalana actual, i reiterar el compromís amb aquesta escola, que considera “una eina clau per a la cohesió social, igualtat d’oportunitats i la qualitat educativa”.

La segona moció dels republicans s’emmarca en el dia internacional de les dones, just un mes després de la celebració de la vaga feminista del 8 març i que insta a l’Ajuntament a manifestar el seu compromís per continuar treballant pels drets de les dones, i amb la lluita contra les desigualtats socials, laborals i econòmiques que pateixen.

Abans del debat d’aquestes mocions, el ple passarà primer pel gruix de qüestions relatives a l’activitat econòmica del consistori, una part en la qual es donarà compte d’informacions pressupostàries, pagaments i morositats.

El ple també tractarà la modificació del règim de dedicació i retribucions dels regidors, amb els canvis de carteres al govern municipal que ja va anunciar aquesta emissora aquesta setmana.

Martí Victòria, Dolors Agüera i Montserrat Rovira assumiran noves carteres de govern i, a més, Victòria entrarà a formar part del llistat de regidors amb dedicació i retribució del consistori.

El ple aprovarà les festes locals pel proper any, i s’informarà de la modificació i ampliació de l’Espai Natural del Montnegre-Corredor al nostre terme municipal, així com es posaran noms a alguns carrers del nostre municipi.

El ple s’acabarà, com és habitual, amb el torn de precs i preguntes, i serà retransmès en directe per aquesta emissora a partir de les 7 del vespre, tant pel 107.7 de la FM com també per Internet, a través de www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics