URGENT

Suspesa la jornada d’avui de la 41a Fira Mercat del Ram de Tordera

Compartiu aquesta història

El municipi veí de Tordera ja té en marxa una nova edició de la Fira Mercat del Ram, que enguany arriba a la 41a edició.

La Fira va arrencar ahir a la tarda amb la seva inauguració, a càrrec del president de l’Associació Catalana de Municipis, David Saldoni, amb la que es va donar el tret de sortida a l’esdeveniment.

La Fira, però avui ha quedat suspesa per les previsions de pluja durant tot el dia. Demà s’espera poder obrir de nou el recinte de 10 del matí a 9 del vespre.

Aquesta fira, que tindrà lloc a un dels emplaçaments torderencs més acostumat als actes, el Parc Prudenci Bertrana, es planteja com un espai de mostra i venda de productes de diferents sectors del teixit productiu. A la vegada, també se li vol donar un enfocament professional per fomentar les relacions comercials entre les empreses que hi participen.

A banda d’això, els organitzadors no volen deixar de banda altres àmbits que han donat forma a la Fira tots aquests anys, com són els productes de proximitat, l’agricultura, la ramaderia, l’artesania i l’associacionisme.

Segons explica el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera, Marçal Vilajeliu, la Fira no destaca per presentar cap novetat en especial en l’edició d’enguany, sinó que és una mostra de l’evolució de tots els darrers anys.

El regidor també ha explicat que la Fira serveix per presentar i fer promoció, entre d’altres, de la Ruta de la Tourdera, un itinerari que es presenta durant tot el cap de setmana de Fira al Recinte Firal.

Vilajeliu explica que un dels objectius és que la Fira sigui oberta a tots els públics, amb activitats que puguin satisfer des dels més grans fins als més petits.

La Fira Mercat del Ram d’enguany continua avui dissabte i s’acabarà demà diumenge, després d’oferir un ampli ventall de xerrades, tallers, tastos gastronòmics, entre d’altres activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics