URGENT

El govern de Blanes fa balanç dels primers 4 mesos de mandat

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, el govern de Blanes, encapçalat pel socialista Mario Ros, s’ha reunit per fer balanç de l’actuació des que és al capdavant del consistori, el passat 30 de novembre.

L’alcalde valora de manera molt positiva l’acciód de govern dels darrers mesos, que ha estat marcada per la governança en solitari del PSC després de la marxa dels antics socis, PDeCAT i ERC.

Ros considera que l’Ajuntament “segueix funcionant com sempre”, en alguns aspectes i segons l’alcalde fins i tot millor que abans.

En aquest sentit, el batlle creu que hi ha una major transversalitat entre les diferents àrees, i també una “forta coordinació” entre l’alcaldia i els diversos departaments municipals.

Ros remarca que, malgrat ser 4 membres a l’equip de Govern, no s’ha hagut d’aturar cap servei per manca de lideratge.

A la vegada, l’alcalde també ha volgut agrair la postura dels gryups de l’oposició –en total, 6 partits–, per haver facilitat l’aprovació de la majoria de les propostes que ha impulsat l’equip de govern, i els demana també que facilitin la resta d’actuacions previstes fins al final de la legislatura, amb les eleccions municipals del proper 2019.

Un agraïment que l’equip de govern ha fet extensiu també a les entitats i associacions del municipi, qui ha reconegut “l’important paper que representen per tirar endavant i millorar la qualitat de vida de la població en diversos aspectes de la vida social i econòmica municipal”.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics