URGENT

Un jugador del Sant Lluís de Futbol Sala a la selecció catalana benjamí

Compartiu aquesta història

Un jugador del Sant Lluís de Futbol Sala de Palafolls, en Marc Parra,  formarà part de la selecció catalana de futbol sala benjamí que disputarà des d’avui la fase única del Campionat d’Espanya de seleccions territorials.

Aquesta competició, que es durà a terme a la ciutat extremenya de Montijo decidirà la selecció campiona d’Espanya de futbol sala per aquestes edats, de 9 i 10 anys.

Acompanyaran a Parra jugadors de fins a 10 clubs catalans, cap més de la nostra zona.

En declaracions a aquesta emissora, Rafa Jiménez, entrenador del Sant Luis de futbol sala, ha explicat que la selecció dels jugadors es va dur a terme a través dels partits d’un campionat comarcal, que va disputar-se a Blanes, i on els seleccionadors s’encarregaven de triar els jugadors que formarien part de la selecció catalana.

Jiménez destaca que d’entre les qualitats d’en Marc que és un jugador molt treballador, atent dins del camp, i a la vegada també molt polivalent en el joc.

A banda de la catalana, en aquest campionat també hi seran les seleccions d’Andalusia, Aragó, Astúries, Castella-la Manxa, Ceuta, Extremadura, Galícia, les Illes Balears, Madrid, Melilla i Múrcia.

Demà, la selecció catalana juga la fase prèvia contra Ceuta, i si guanya li tocarà jugar contra la Comunitat de Madrid.

El seleccionador català, Jordi Barrero, confia en els seus  dotze jugadors per tal d’obtenir la victòria en el campionat. Un torneig curt en què els joves jugadors hauran de mantenir la concentració durant els quatre dies per tirar els partits endavant.

L’entrenador del San Luis, tot i que admet que la selecció benjamí és el taló d’Aquil·les d’entre les categories, també es mostra optimista de cara al campionat.

El Campionat d’Espanya de seleccions territorials de futbol sala comença avui i durarà fins diumenge, i hi prendran part un total de dotze seleccions autonòmiques d’arreu de l’Estat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics