URGENT

S’impulsa un programa per donar a conèixer l’entorn de Palafolls a les escoles

Compartiu aquesta història

Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls s’ha impulsat un programa de caràcter pedagògic adreçat als alumnes de 5è de primària des les escoles del municipi per descobrir i conèixer l’entorn de Palafolls, titulat “El Palafolls de les rieres”.

La intenció del projecte és fer conèixer als alumnes el seu entorn més proper, el que es troben cada dia quan surten al carrer. Ho explica Oriol Bassa, tècnic de Medi Ambient de Palafolls.

De moment seran els alumnes de 5è de Les Ferreries els qui treballaran aquest programa elaborat conjuntament entre els mestres de l’escola i l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament.

S’ha buscat, com a fil conductor del dossier, un guaita que des del castell veu els canvis i l’evolució del nostre poble des de l’època iber i fins l’actualitat.

El projecte se centra en observar com ha estat aquesta evolució a partir dels canvis dels boscos de ribera de l’entorn del municipi i del riu Tordera.

La intenció del projecte té com a un dels objectius fer una sortida de caràcter didàctic per l’entorn de Palafolls amb els mateixos alumnes perquè puguin conèixer de primera mà l’entorn natural del seu municipi, centrant-se especialment en les rieres, i poder conèixer les espècies animals, vegetals i la manera com s’hi ha relacionat l’espècie humana.

El programa “Palafolls de les rieres” és un programa que impulsa l’ajuntament palafollenc amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics