URGENT

Palafolls s’adhereix al programa “Fem ocupació per a joves”

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls s’ha sumat al programa impulsat des del Consell Comarcal del Maresme i el Servei d’Ocupació de Catalunya amb el que es vol incentivar l’entrada al mercat laboral de joves en situació d’atur.

La iniciativa s’emmarca dins del programa de la Garantia Juvenil, i té per objectiu oferir una contractació temporal de sis mesos a joves d’entre 18 i 29 anys. A banda del contracte laboral, els joves també reben una formació especialitzada, d’entre 90 i 150 hores, i una tutorització i orientació per tal d’impulsar la seva ocupabilitat en el futur.

Imma Rovira, tècnica d’ocupació de Palafolls, explica que els joves palafollencs interessats ja poden participar d’aquest projecte.

El programa preveu poder donar cobertura a 40 joves de tots els Maresme i per poder participar en el procés de selecció dels joves que finalment aconseguiran un contracte  cal posar-se en contacte amb els tècnics del Consell Comarcal encarregats del projectes. S’ha de fer a través de les adreces de correu electrònic o per  WhatsApp que trobareu publicats al portal web de Ràdio Palafolls.

Paral·lelament, les empreses de Palafolls també poden participar del projecte i poden optar a contractar algun d’aquests joves amb bonificacions especials.

El programa “Fem ocupació per a joves” és una iniciativa que rep el suport del Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics