URGENT

Malgrat ja té a punt les bases per adjudicar les Barraques de Sant Roc d’enguany

Compartiu aquesta història

Aquest migdia, la Junta de Govern local de Malgrat de Mar ha aprovat les bases que han de regular l’adjudicació de les guinguetes de les Barraques de Sant Roc de 2018.

Al procés d’adjudicació hi poden participar totes les entitats del poble sense ànim de lucre i que tinguin caràcter juvenil, cultural, social o esportiu.

Les entitats tornaran a optar per poder muntar la barraca a la Platja de Malgrat Centre, just davant de la plaça Xesco Boix, el nou emplaçament des de les barraques d’aquest passat estiu.

De fet, tal i com ja es va anunciar aquest passat novembre, les regidories de Cultura i Joventut han decidit mantenir l’espai de les Barraques a la platja ja es considera un lloc idoni per poder celebrar l’esdeveniment.

Una decisió que, al passat estiu, va ser de caràcter obligat degut a la manca d’un pla d’evacuació adequat per quan les Barraques se celebraven a les pistes d’atletisme del Municipi.

La proximitat de l’empresa química Boehringer obligava a tenir un pla d’evacuació en cas d’accident químic, i la falta d’aquest pla va obligar al consistori a traslladar les Barraques a la platja.

Uns mesos després, des de l’equip de govern malgratenc es va considerar que era una bona opció mantenir les barraques en aquest espai, encara que això impliqués disposar d’una major infraestructura, demanar els permisos pertinents de Costes i la previsió d’una partida concreta del pressupost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics