URGENT

3 palafollenques aconsegueixen el primer premi del Concurs Nacional de Dansa Anaprode

Compartiu aquesta història

L’Escola de Dansa Municipal de Palafolls va participar amb èxit aquest passat cap de setmana al Concurs Nacional de Dansa Anaprode, celebrat a Mollerussa.

Les palafollenques Jana Casadevall, Mariona Anaya i Carla Jiménez, que formaven trio conjuntament, van obtenir el primer premi a la categoria 1, adreçada a participants d’entre 10 i 12 anys.

No només aquestes tres participants van obtenir bons resultats al concurs, ja que també van quedar en bona posició Hugo Ruiz, amb un segon lloc a la categoria Preparatori –de 8 a 10 anys- i el duo format per Clàudia Vallès i Inés Méndez, que amb la seva coreografia van quedar en tercera posició a la categoria 2 –de 12 a 14 anys.

Tots ells competien dins de les modalitats de dansa contemporània i fusió.

Es tracta d’un certamen classificatori previ que es fa en diverses zones de l’Estat, i on es classifiquen els participants per la final que s’ha de celebrar el primer cap de setmana de maig a Tarragona. Aquest certamen inclou diversos tipus de dansa, com el flamenc, la fusió, el ballet clàssic, el contemporani i el hip-hop.

Ho explica Raquel Horta, coordinadora de l’escola de Dansa de Palafolls.

Segons ha explicat Horta, la dansa i la música dels participants al concurs en la categoria de contemporània i fusió la podia triar la mateixa escola i es treballava prèviament. Per altra banda, la coordinadora també ha explicat que es tracta d’un concurs de caràcter amateur.

El Concurs Nacional de Dansa Anaprode va reunir a Mollerussa més de 700 alumnes provinents de 41 escoles de dansa catalanes, d’entre 8 i 25 anys, i rep el suport de la Confederació Nacional de Dansa de França.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics