URGENT

Un centenar de persones vibren amb el primer concert del Singulars

Compartiu aquesta història

Dissabte al vespre el casal d’avis de Palafolls va acollir el primer concert del Singulars d’enguany. Va ser un molt bon començament. Hi acompanyava el cartell, ja que Cesk Freixas era un dels cap de cartells de l’edició d’enguany i el públic va respondre a la proposta i un centenar de persones van participar de la primera sessió.

El primer en actuar va ser Pau Blanc que va presentar cançons del seu primer treball “El Jou”, un disc produït per Adrià Puntí.

De totes maneres, Cesk Freixas era l’aposta principal de la nit. El cantant va oferir un concert intimista en format duet presentant cançons del seu 6è disc, Proposta, però també cançons dels treballs anteriors.

Aquest concert ha donat el tret de sortida de la 4a edició del Singulars, un certamen que organitza Bang Cultura amb el suport de l’Ajuntament de Palafolls.

En aquest quart any , El Singulars inclou actuacions de grups consolidats del panorama musical català. A banda de Cesk Freixas, el Petit de Cal Eril o  Miquel Abras, que tancarà el certamen i que ha despertat un gran interès, i és dels concerts que tenen més entrades anticipades venudes.

El proper concert serà el dia 24 d’aquest mes amb Jordi Lanuza i Marta Knight.

Les entrades del Singulars són a la venda al casal d’avis o es poden reservar per internet al web de Bang Cultura.

 

Foto: Twitter Bang Cultura

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics