URGENT

Cesk Freixas obrirà demà la 4a edició del Singulars de Palafolls

Compartiu aquesta història

El cantautor de  Sant Pere de Riudebitlles serà l’encarregat d’inaugurar una nova edició del cicle de concerts Singulars. Freixas hi presentarà el seu 6è treball “Proposta” amb format acústic, que és la marca de la casa del Singulars.

Xavier Sitjà, membre de l’entitat organitzadora Bang Cultura, explica que el nou treball de Freixas és més emocional després de la paternitat recent del cantautor i que a més el concert serà en format íntim.

Frexas no estarà sol, ja que abans hi haurà actuat Pau Blanc, un jove cantant que fa pocs mesos que ha publicat el seu primer treball El Jou, produït per Adrià Puntí.

El doble concert serà demà a quarts d’11 de la nit al Casal d’Avis del nostre municipi. Les entrades es poden adquirir per 5€ tant anticipadament com a taquilla.

El Singulars d’enguany té 4 nits de concerts, tots ells al mateix preu i al mateix lloc. Segons Sitjà s’intenta programar grups i artistes que siguin poc presents per la nostra zona i que presentin  nous treballs. A més explica que al Maresme encara no hi ha un circuit de sales de concerts  estable, motiu de l’èxit del Singulars com a festival de música proper i amb propostes innovadores.

El proper concert del Singulars serà el dia 24 amb el líder d’Inspira, Jordi Lanuza i Marta Knight.

Les entrades es poden comprar al Casal d’Avis de Palafolls i es poden reservar a través del web de Bang Cultura, on podreu consultar tot el programa d’aquest festival de música que patrocina l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics