URGENT

Alumnes de les Ferreries aprenen consells de seguretat viària amb la Policia local

Compartiu aquesta història
Els alumnes preparant-se amb les armilles reflectants just abans de sortir de l’aula. – (Ràdio Palafolls)

Aquest dimecres, els alumnes dels dos cursos de 1r de primària de l’escola les Ferreries els ha tocat sortir de l’aula.

Ho han fet acompanyats de les seves mestres i de dos agents del cos de la Policia local de Palafolls, i el motiu de la sortida era posar en pràctica, al carrer, tots els consells i aspectes que han après de la mà d’aquest cos de seguretat a dins l’aula sobre seguretat viària.

Equipats amb armilles reflectants abans de sortir, la trentena d’alumnes dels dos grups han sortit pel poble per conèixer, des del mateix carrer, què han de tenir en compte quan caminen per les voreres, el perill dels cotxes i la importància de mirar a les dues bandes abans de travessar pels passos de zebra.

La idea de la sortida era acostar l’educació viària als més petits, que no tenen encara coneixement de la normativa del trànsit però que sí que són vianants, precisament els més vulnerables.

Ho ha explicat a aquesta emissora Lluís Moreno, caporal de la Policia local de Palafolls, just abans de començar la sortida.

Els alumnes protagonistes d’aquesta petita excursió han explicat també què és el que han après a les xerrades prèvies amb la Policia local i quines coses els han agradat més. Són la Nela, en Bernat i en Jan.

A més, tots ells tenen molt clar quin és el número que han trucar si mai tenen cap problema o emergència.

Segons ha explicat el caporal de la Policia local, a banda de 1r de primària, aquestes xerrades també estan programades per fer-se a l’escola bressol, a P4, i també als cursos de 3r i 5è de primària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics