URGENT

L’institut celebra aquesta tarda jornada de portes obertes

Compartiu aquesta història

L’institut celebra a la tarda jornada de portes obertes

Continuen les jornades de portes obertes als centres educatius de Palafolls, coincidint amb les setmanes prèvies al període de preinscripció escolar.

Si aquest passat dissabte era l’escola Mas Prats qui obria les portes a les famílies perquè poguessin conèixer el centre i resoldre dubtes dins l’àmbit escolar, aquesta tarda serà el torn de l’Institut de la Font del Ferro.

El centre de secundària obrirà les seves instal·lacions a partir de dos quarts de 6, i des del centre han plantejat aquesta jornada dividida en dues parts. Per una banda, es farà una visita guiada per l’institut, i seguidament una xerrada informativa.

Ho explica Rosa Martínez, directora de l’institut.

Tal i com explica la directora, la visita s’anirà fent amb petits grups a partir de dos quarts de 6, però de cara a la xerrada, que començarà a dos quarts de 7, sí que es demana puntualitat a les famílies.

En aquesta xerrada informativa als pares i mares s’explicarà el projecte educatiu del centre, el currículum del centre, i també es resoldran els dubtes relatius a l’etapa de secundària que molts alumnes han de començar de cara a aquest proper mes de setembre.

Justament ahir el Departament d’Ensenyament va fer  públiques les dates de la preinscripció escolar d’enguany a Catalunya.

Serà finalment del 13 al 24 d’abril, i s’ha sabut gairebé un mes més tard del que és habitual, ja que normalment el període de preinscripcions s’obria al mes de març.

A més, les preinscricpions d’enguany arriben dins del debat sobre la possible inclusió de la casella per triar el castellà com a llengua vehicular a l’ensenyament, una possibilitat que aquest passat diumenge quedava pràcticament descartada segons el mateix ministre d’Educació del Govern espanyol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics