URGENT

Derrota ajustada del sènior masculí del CB Palafolls, i victòria amb autoritat del Sots 25

Compartiu aquesta història

La darrera jornada ha deixat resultats irregulars en el panorama basquetbolístic del nostre municipi.

El principal equip del CB Palafolls, el sènior territorial masculí, va caure a casa per un ajustat 50 a 54 davant del Campdevànol aquest diumenge.

Un partit igualat en tot moment, però que finalment va decantar-se pels visitants i que ara situa als palafollencs a la quarta posició, empatats a punts precisament amb el seu rival aquest cap de setmana.

El sots 25, per la seva banda, va imposar-se amb autoritat a casa del Bescanó, el cuer de la competició, on jugava aquest diumenge. Tot i el resultat final, un contundent 46 a 88, el partit va començar més igualat del que esperaven pels errors defensius dels palafollencs i l’encert dels locals des de la línia de 3.

A partir de la segona meitat, el Sots 25 va saber reaccionar i va aconseguir dominar el partit fins a arribar a una diferència final de 42 punts.

El Júnior Femení nivell A del CB Hostalric-Palafolls va jugar dos partits, un divendres i l’altre dissabte, acabant tots dos amb derrota. El primer dels partits els enfrontava contra el Cassanenc, i van perdre per un ajustat 49 a 52, mentre que el de l’endemà els enfrontava contra el Santa Eugènia, amb un resultat final de 49 a 40.

El Júnior Femení nivell B, per la seva banda, sí que va guanyar. Va ser a casa contra els líders, el CB Olot, per un resultat final de 56 a 47.

Un partit igualat fins al darrer quart, on les palafollenques partien d’un avantatge de 6 punts i que van saber mantenir i acabar augmentant fins a 9 al final de l’enfrontament.

Els cadets van tenir resultats de cara i creu. Per una banda, el groc va caure a casa per un ajustadíssim 55 a 53 contra el Vic, rival directe a la classificació, un resultat que els fa caure fins al 4t lloc.

El cadet negre, per altra banda, sí que va guanyar, en aquest cas per 44 a 56 contra el Canet. Una nova victòria que els situa ara com a líders de la seva classificació, compartint plaça amb el Sant Celoni.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics