URGENT

200 descàrregues en els primers dies de funcionament de l’app Viu PLF

Compartiu aquesta història

El passat dimecres 21 de febrer es posava en funcionament la nova app de l’Ajuntament de Palafolls per a mòbils i tauletes, des de la qual es dóna informació del municipi i es poden comunicar incidències, entre d’altres funcions.

En menys de 15 dies, prop de 200 usuaris ja s’ha descarregat l’aplicació, la majoria per a plataforma Android i la resta per a sistemes iOS.

Durant aquests dies, l’aplicació ha registrat un total de 14 incidències. D’aquestes, 5 ja han estat finalitzades, 3 estan ara mateix en procés de resolució, un ha estat rebutjada per la seva temàtica i la resta es troben en procés de ser acceptades.

Dues setmanes després de ser presentada en roda de premsa, demà dimarts l’app Viu PLF es presentarà oficialment a la ciutadania. Serà a les 8 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament.

L’aplicació, tal i com ja ha destacat el consistori, es planteja 3 principals objectius.

Per una banda, servir com a eina per resoldre incidències denunciades pels propis ciutadans; per una altra, facilitar els tràmits més usuals de la ciutadania, com la instància genèrica o demanar cita amb un regidor o tècnic municipal, i per últim, que serveixi com a plataforma d’informació municipal, com l’agenda, notícies d’última hora i recursos d’interès per la ciutadania.

L’app, que és gratuïta, es pot descarregar tant per a mòbils o tauletes amb sistemes Android i també per a iOS.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics