URGENT

Martí Victòria es fa militant del PSC

Compartiu aquesta història

Després de ser expulsat de C’s per haver pactat amb el PSC i ICV-EUiA, l’actual regidor no adscrit ha decidit passar-se als socialistes i ja ha formalitzat l’entrada en aquest partit.

Victòria es va presentar fa 3 anys com a cap de llista de Ciutadans, una formació que es presentava per primera vegada al nostre municipi i que en els comicis del 2015 van aconseguir 1 regidor.

Un cop dins, Victòria fa flirtejar amb el govern municipal durant un any i mig i a principis de l’any passat, es decidia a fer el pas i entrar a formar part del govern al costat dels socialistes i dels ecosocialistes. La decisió, però, no va comptar amb el vist-i-plau de Ciutadans, que va decidir expulsar a Victòria del partit.

Des de llavors el regidor ha continuat al govern com a no adscrit. Victòria ha anunciat que s’ha afiliat al PSC i que passa s ser part de la secció local del partit, pel que a les properes eleccions municipals podria presentar-se sota el paraigua dels socialistes.

Segons Victòria el seu antic partit va començar sent de centre moderat, però ara el situa més a la dreta que el PP, cosa que el feia estar incòmode dins el partit taronja.

Victòria ja és millitant del PSC i assegura que en part hi ha influït el fet de compartir govern amb els socialistes a Palafolls. Tot i que hi ha molts punts d’acord, també assegura que hi ha punts de distorsió, però que se sent a gust sota les sigles del PSC.

El regidor ja havia estat a l’òrbita del PSC quan era jove on participava de la política local de Manresa, d’on és originari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics