radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
3 ferits lleus en un accident múltiple mentre treien el cotxe caigut a la Tordera
, / 3552 0 0

3 ferits lleus en un accident múltiple mentre treien el cotxe caigut a la Tordera

COMPARTEIX-HO
Inici » 3 ferits lleus en un accident múltiple mentre treien el cotxe caigut a la Tordera

Després d’un cap de setmana mogut a les carreteres del nostre municipi, amb 3 accidents de trànsit i una altra incidència amb un vehicle a la carretera, avui dilluns s’ha registrat un altre accident.

Ha estat al mateix punt de la carretera entre Palafolls i Blanes des d’on la matinada de dissabte a diumenge s’estimbava un vehicle amb dos ocupants, sortosament amb cap ferit, i on el conductor va donar positiu per alcoholèmia.

Segons fonts policials, l’accident d’avui dilluns s’ha produït a dos quarts de 5 de la tarda, i s’hi haurien vist implicats 4 vehicles. L’accident ha tingut com a resultat 3 ferits de caràcter lleu, i un d’ells ha requerit ingrés a l’hospital de Blanes.

El motiu de l’accident ha estat per una distracció per voler mirar les tasques per retirar el cotxe caigut al riu, el que es coneix com a ”efecte badoc”.

En el cas del passat cap de setmana, l’accident més espectacular d’aquest passat cap de setmana es va produir la matinada de dissabte a diumenge quan un vehicle es va precipitar del pont de la Tordera fins el riu.

Ampolles de cervesa dins el cotxe accidentat ahir. Policia Local

Els fets es van produir cap a quarts de 6 del matí quan els dos ocupants del turisme tornaven després d’una nit de festa a Malgrat de Mar  i., per motius que es desconeixen , el vehicle va sortir de la via en el seu pas pel pont del riu entre Palafolls i Blanes. El cotxe va caure d’uns 5 metres d’alçada fins la llera del riu que aquests dies porta aigua.

Tot i la caiguda el vehicle va quedar dret i no es van produir ferits entre els ocupants.

Un cop precipitat, el conductor, un blanenc de 21 anys,va intenar marxar del lloc dels fets i la policia local de Blanes li va fer la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar positiu en alcoholèmia. Ho explica el cap de la Policia de Plf Miquel Angel Marín.

Un parell d’hores més tard, un altre conductor es va estimbar sol contra un senyal de trànsit a l’antiga carretera de Malgrat a Blanes, prop del Molí Vell.  El vehicle hauria sortit de la via emportant-se per davant un senyal de trànsit, sense produir ferits. L’únic ocupant i conductor del vehicle també va donar positiu en el consum d’alcohol superant amb escreix el màxim permès. De fet dins el vehicle es van trobar ampolles i llaunes de cervesa buides.

Un dia abans, dissabte, un vehicle va xocar al polígon d’en Puigverd contra un cotxe estacionat. L’accident es va produir passades les 9 del vespre i el conductor implicats va donar també positiu en alcoholèmia, gairebé triplicant el màxim permés.

El cap de la policia recorda que beure alcohol és incompatible amb el volant i que es posa en perill la seguretat de tothom quan es condueix begut.

L’última incidència remarcable d’aquest cap de setmana va ser ahir a primera hora de la tarda, quan un vehicle amenaçava d’incendiar-se a la carretera Nacional2, al seu pas per PLF. El cotxe, que estava estacionat aturat en mig de la via, però amb els corresponents indicatius, va ser retirat per la grua. Segons expliquen els ocupants, el vehicle de més de 20 anys, va començar a fer olor de fum i van decidir aturar-lo i avisar als bombers i la policia. El cotxe, però, no estava al dia de la ITV i a més, no tenia concertada la pòlissa d’assegurança obligatòria.