radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » Demà es celebra el 4t Malgrat Outlet

Demà es celebra el 4t Malgrat Outlet

COMPARTEIX-HO
, / 686 0

Malgrat de Mar ja ho té tot a punt per celebrar una nova edició del Malgrat Outlet. L’activitat es basa en la venda de productes de fora de temporada, que els comerciants oferiran als assistents a través de descomptes i promocions especials.

La 4a edició de Malgrat Outlet tindrà lloc aquest divendres 2 de febrer al pavelló de l’avinguda Tarragona. Les portes del recinte s’obriran a les tres de la tarda i es tancaran al voltant de les deu.

La novetat d’enguany és l’espai infantil que acollirà la pista de les instal·lacions. Francesc Cano, president de l’associació de comerciants, ha subratllat que és una proposta per a la mainada que hi acudeix acompanyada mentre la família realitza les seves compres.

Malgrat Outlet és una activitat nascuda amb la voluntat de promoure el comerç local. En aquesta ocasió hi participaran una vintena d’establiments.