radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » La nevada a PLF no causa problemes remarcables

La nevada a PLF no causa problemes remarcables

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 571 0

Les nevades més fortes s’han produït al llarg d’aquest matí cap al sud i també a l’interior del país. Ja es preveia que al litoral les nevades serien molt menys importants amb gruixos entre els 0 i els 3 cm, i així ha estat. A Palafolls la neu s’ha fet esperar. A la mitjanit han caigut quatre flocs que han emblanquinat les parts més altes del nostre municipi, com ara el castell o Ciutat Jardí.

La nevada més important ha estat ja a partir de les 7 del matí i fins a quarts d’11, quan s’ha intensificat la nevada, tot i que els flocs no han agafat pràcticament enlloc del nostre poble. Bàsicament ha enfarinat els parcs, els cotxes i les teulades.

 

Tot i que el transport escolar es va suspendre ja ahir a la tarda arreu de Catalunya i es va recomanar evitar agafar el cotxe per portar els petits a l’escola, la veritat és que els dos centres de primària del nostre poble han obert amb normalitat, amb la majoria dels mestres, però amb poca presència d’alumnes. Ho ha explicat Rebeca Gómez, directora de Mas Prats.

A l’institut la situació ha estat similar. La majoria de professors han anat al centre, mentre que només la meitat de l’alumnat ha anat assistit avui a les classes. Ho explica la Rosa Martínez, la directora de la Font del Ferro.

Més enllà del transport escolar, la L5 i la línia de bus amb Malgrat  han funcionat normalment aquest matí ja que la mobilitat al poble no s’ha vist afectada per culpa de la neu caiguda.

Al llarg d’aquesta tarda ja no s’ha vist neu a Palafolls, tot i que sí que ha anat caient una pluja constant.

La temperatura mínima al nostre municipi aquesta passada nit ha estat de 0 graus, i la màxima registrada avui ha estat de només 4 graus positius.