URGENT

La línia de bus nocturn a BCN arribarà fins a Malgrat

Compartiu aquesta història

La línia N82 de Barcelona Busque connecta la capital catalana amb la majoria de pobles del centre i del nord de la comarca, s’allargarà fins a Malgrat de Mar.

Serà a partir de demà que aquesta línia que opera durant tota la nit, de 12 a 6, arribarà a Malgrat en dues parades, totes dues a la zona turística del municipi veí.

Fins la temporada d’estiu hi haurà quatre serveis entre setmana i vuit les nits de divendres i dissabte. Ja en temporada turística, a partir de juny, hi haurà vuit serveis les nit de diumenges a dijous i fins a deu en les nits de divendres i dissabte. A més, tota la flota d’autobusos de la línia estarà adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquesta línia N82 passa per parades a Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt/Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró i després directament fins a Barcelona.

Segons informa Ona Malgrat, l’Ajuntament de Malgrat ha celebrat aquesta ampliació de la línia nocturna de bus fins a aquesta localitat veïna.

Assegura que aquesta línia permetrà una millor connectivitat i reduir l’ús del vehicle privat per a connexions amb la capital catalana.

Aquí podeu consultar les parades, l’itinerari i els horaris d’aquesta línia de bus nocturn entre Malgrat i BCN.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics