URGENT

Calella acull el 10è Tast Solidari Vi per Vida per la recerca contra el càncer

Compartiu aquesta història

Aquest passat diumenge, la fàbrica Llobet-Guri de Calella va acollir la desena edició el tast solidari Vi per Vida, una iniciativa que promou el sommelier Xavi Ayala i que té per objectiu recaptar fons per l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona en la recerca sobre la metàstasi de càncer.

El projecte ha aconseguir recaptar durant el període 2016-2017 un total de 6.500 euros per aquesta recerca, i que va comptar amb la participació de més de 150 assistents.

Els participants van poder gaudir d’un tast de 5 vins de diferents Denominacions d’Origen de Catalunya, com van ser Alella, Costers del Segre, Catalunya i Empordà, i amb el qual es va aconseguir una recaptació final de 1.380€ en aquesta nova edició.

El sommelier Xavier Ayala va decidir crear aquesta iniciativa ara fa 4 anys, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la metàstasi, que causa el 90% de les morts per càncer.

Ho fa a través de tres grans tastos anuals, amb els que es vol contribuir amb els beneficis d’aquestes accions a la recerca dels laboratoris de Catalunya.

La desena edició del tast del Vi per Vida ha tingut lloc a Calella, que de fet és la quarta vegada que acull aquesta incitativa, que durant el temps ha anat sumant suports, entre els quals s’hi inclouen diversos cellers d’arreu de Catalunya i també institucions com l’INCAVI, l’Institut Català de la Vinya i el Vi de la Generalitat de Catalunya.

 

Foto: PCatS Comunicació

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics