URGENT

Condueix sota els efectes de les drogues, bolca el cotxe i marxa a casa a peu

Compartiu aquesta història

La patrulla de la Policia Local que feia la ronda de nit la  matinada de divendres a dissabte es va trobar un cotxe bolcat al camí antic de Tordera, prop del camp de futbol.

Cotxe bolcat. Policia PLF

El cotxe estava en mig de la calçada i amb la porta oberta, però sense rastre del conductor, que un cop accidentat el cotxe va marxar del lloc dels fets a peu.

Comprovada la matrícula, els agents van anar a buscar el conductor a casa seva. Un cop localitzat li van practicar les corresponent proves d’alcohol i drogues i el conductor, veí de Palafolls de menys de 20 anys, va donar positiu en consum d’estupefaents.

El conductor, que no estava ferit, va abandonar el cotxe un cop va bolcar, presumiblement per culpa d’un excés de velocitat.

El jove s’enfronta a una multa de 1000€ i a la perdua de 6 punts del carnet de conduir per circular sota els efectes de les drogues i a una denúncia per abandonar el cotxe abandonat en mig de la carretera posant en perill a altres conductors i sense avisar a les autoritats o senyalitzar la zona per alertar a d’altres vehicles.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics