URGENT

Malgrat organitza aquest dilluns una xerrada sobre els límits a l’educació infantil

Compartiu aquesta història

La Llar d’Infants Fesolets de Malgrat de Mar, juntament amb el consistori malgratenc, han organitzat per aquest dilluns una xerrada sobre les limitacions en el camp de l’educació infantil.

La xerrada, adreçada a les famílies del municipi i que anirà a càrrec de la psicòloga Ariadna Imbers, posa damunt la taula la qüestió dels límits en el camp educatiu, qüestionant i posant a debat si són necessaris o no en l’etapa infantil.

Es tracta d’una de les propostes que es duen a terme dins del cicle “L’espai familiar”, que s’enceta amb la xerrada d¡’aquest dilluns i que comptarà amb 3 altres xerrades als mesos de març, abril i maig.

La directora de la Llar d’Infants Els Fesolets, Mari Garzón, ha explicat a aquesta emissora que el cicle sorgeix d’una proposta que pogués oferir als pares i mares recursos i assessorament en matèria d’educació a l’edat infantil. En aquest sentit, Garzón explica que la planificació va comptar amb la participació de les famílies, per tal que poguessin expressar les seves inquietuds.

En un primer moment es va dur a terme un llistat amb propostes de xerrades perquè els pares i mares poguessin escollir quines idees els semblaven més interessants per ser tractades.

Ja al desembre es va dur a terme una xerrada sobre les joguines, aprofitant les festes de Nadal, per treballar l’assessorament en aquest àmbit.

De cara al proper dilluns, la xerrada s’encara a treballar la necessitat o no de posar límits en el procés educatiu de la primera infància, així com també el paper que ha de tenir la família.

La directora del centre destaca que es comptarà amb xerrades dutes a terme per especialistes de fora de la Llar però també amb educadors i professionals del mateix centre.

Després de la xerrada d’aquest dilluns, el cicle “L’espai familiar” continuarà al març amb una xerrada sobre el control d’esfínters, a càrrec de la mateixa Mari Garzón i de Tania Rodríguez, coordinadora de la Llar d’Infants Els Fesolets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics