radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » Blanes demanarà un nou informe a l’ACA per incorporar al POUM les ampliacions dels càmpings

Blanes demanarà un nou informe a l’ACA per incorporar al POUM les ampliacions dels càmpings

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 671 0

L’Ajuntament de Blanes va celebrar aquest passat dijous ple ordinari, on entre d’altres punts es va aprovar demanar a l’Agència Catalana de l’Aigua un informe per poder incloure al POUM les ampliacions dels càmpings Bella Terra i Blanc d’Eivissa del municipi.

Aquest informe de l’ACA és un altre pas perquè s’incorporin aquestes ampliacions al POUM, després de comprovar diversos documents i informes públics que també ho permetrien.

La petició va tirar endavant amb els vots favorables de l’equip de govern, el PDeCAT, Ciutadans, el PP i 2 regidors d’ERC, mentre que els altres regidors republicans, ICV-EUiA, Batega per Blanes i la CUP va asbtenir-se.

Precisament, al ple de dijous es va debatre també una altra qüestió dins l’àmbit dels càmpings, concretament la dels recursos presentats per aquests dos establiments en contra dels acords del ple de l’any passat que els sancionaven.

Tant un recurs com l’altre van ser rebutjats per unanimitat pels grups municipals.

La sessió plenària també va servir perquè l’ara ja exregidor per ICV-EUiA a l’Ajuntament, Victor Catalán, renunciés al seu càrrec, tal com ja va anunciar ara fa dues setmanes.

Un ple que va començar, abans de totes les qüestions per debatre, amb un minut de silenci en record a l’exalcalde de Blanes, Josep Marigó, mort la setmana passada, i a qui l’actual batlle Mario Ros va dirigir també unes paraules d’homenatge.

 

Foto: Ajuntament de Blanes