Les càmeres de Malgrat identifiquen uns presumptes lladres

dav
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa només una setmana que estan en funcionament i les càmeres de videovigilància instal·lades als carrers de Malgrat de Mar han identificat un vehicle sospitós d’estar implicat en un robatori.

Els fets van tenir lloc durant la matinada de dimecres. Al voltant de les tres, uns desconeguts van esbotzar la porta d’un bar de l’avinguda Costa Brava per endur-se el diners de la caixa enregistradora i la màquina escurabutxaques. Veïns de l’immoble, alertats pel soroll, van avisar la policia. El lladres van aconseguir fugir abans que se’ls pogués enxampar.

La policia local, però, va fer ús de les càmeres de vigilància i va localitzar un vehicle que s’allunyava del lloc del succés minuts després de produir-se el robatori. La identificació va confirmar que es tractava d’un cotxe fitxat per la policia ja que hauria participat en nombrosos delictes similars als de Malgrat de Mar.

Amb les dades obtingudes a través de les càmeres, la policia ha posat en marxa una investigació per tal de donar amb els autors materials del robatori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics