URGENT

Tercera agressió a un gat a Blanes en menys d’un mes

Compartiu aquesta història

Si fa tot just una setmana i mitja es coneixia el cas de la gata que va ser disparada i quedar sense mobilitat en mig cos, ara l’entitat Sa Gatonera de Blanes ha tornat a denunciar un altre cas d’agressió als gats, també al municipi.

És ja el tercer cas en menys d’un mes, després de la mort d’una primera gata a finals del gener passat i de l’agressió amb una arma a una altre felí del municipi.

Aquest cop, l’entitat blanenca ha denunciat via xarxes socials una agressió a un gat que es va produir aquest passat cap de setmana.

L’animal va resultar ferit per un tret d’escopeta de perdigons, just també a la mateixa zona on va ser trobada la gata de l’anterior cas, prop de la Ciutat Esportiva Blanes.

L’animal, que va poder ser atès pel seu propietari, presentava una ferida superficial al cap que, sortosament, no va penetrar, i tot plegat va quedar amb un ensurt.

Després d’aquests episodis, Sa Gatonera ha col·locat cartells a la zona per tal d’alertar als propietaris dels animals davant d’aquestes agressions.

Des de l’associació sospiten que es tracta dels mateixos agressors que van disparar la gata ara fa uns dies, i ja han anunciat que denunciaran el cas als Mossos d’Esquadra. L’entitat també ha dit que demanarà a l’Ajuntament de Blanes que actuï presentant una denúncia

En el cas de la gata que va ser agredida ara fa uns dies, Sa Gatonera ha explicat que l’animal ja es troba fora de perill i amb una família d’acollida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics