radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
S’obre a Pineda un Servei d’Intermediació de Deutes en Habitatge que dona cobertura a Palafolls
, / 618 0 0

S’obre a Pineda un Servei d’Intermediació de Deutes en Habitatge que dona cobertura a Palafolls

COMPARTEIX-HO
Inici » S’obre a Pineda un Servei d’Intermediació de Deutes en Habitatge que dona cobertura a Palafolls

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa aquest servei per atendre aquelles famílies de la zona amb problemes per afrontar els seus deutes hipotecaris o els pagaments de lloguer dels habitatges habituals.

El servei intentarà intercedir entre aquestes famílies i les entitats bancàries a la recerca d’una solució en les situacions de problemes econòmics per evitar les execucions hipotecàries.

A més ho fa de manera coordinada en les 41 oficines d’aquest servei desplegat arreu de la província.

L’oficina del servei està ubicada al carrer Major de Pineda, però amb la intenció que pugui donar cobertura a tots els municipis de la nostra zona; Fogars de la Selva, Malgrat, Santa Susanna, Tordera i Palafolls.

Aquests serveis, que compten amb la col·laboració d’ajuntaments, consells comarcals i col·legis d’advocats, han atès més de 5.500 famílies, aconseguint un acord satisfactori en 6 de cada 10 mediacions amb les entitats bancàries.

El servei ofereix assessorament jurídic i la intermediació amb les entitats financeres a la recerca d’un acord o renegociació de les condicions econòmiques de la hipoteca. El servei s’ofereix a l’Oficina Local d’Habitatge de Pineda (C/Major, 14-16) demanant cita prèvia al 93 767 15 60 (ext 741).

 

Foto de Ràdio Pineda